Over XS Anywhere

Het team van XS Anywhere heeft rijke kennis en veel ervaring op het gebied van datacenter en netwerkdiensten. Onze medewerkers zorgen tevens voor een uitstekende (technische) ondersteuning op alle diensten van XS Anywhere.

Wij staan ook voor ú klaar

XS Anywhere biedt altijd een oplossing op maat met netwerkarchitectuur, netwerkinrichting, de juiste hardware, netwerkbeheer én support. Waar en wanneer dan ook. Deze opdrachtgevers gingen u voor.

Bekijk projecten

Ons team

Sebastiaan XS Anywhere
Sebastiaan van de Sand
Managing partner. Zeer ervaren IT'er bij wie de nadruk ligt op de 2e en 3e lijns IT ondersteuning en routing. Dat zijn de ingewikkelde vraagstukken. Sebastiaan neemt samen met Vincent de technische kant en support voor zijn rekening.
Vincent van Es
Managing partner. Zeer ervaren IT'er bij wie de nadruk ligt op de 2e en 3e lijns IT ondersteuning en routing. Dat zijn de ingewikkelde vraagstukken. Vincent stuurt het technische team aan en neemt samen met Sebastiaan de technische kant en support voor zijn rekening.
Niek XS Anywhere
Niek Visscher
Managing partner. Niek is een zeer ervaren IT'er die de algemene taken voor zijn rekening neemt. Hij fungeert als Sales-Engineer en managed vaak de niet-technische kant van IT projecten.
Falco van Loon
Technische 1e lijns en 2e lijns supportmedewerker uit Nijkerk. Falco is sinds 2018 werkzaam in onze praktijk. Een zeer prettige, kundige en flexibele engineer.
Marjon van Holland
Backoffice en boekhouding. Ons kantoor in Nijkerk wordt keurig op orde gehouden door Marjon.