Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik extra IP-adressen via de portal?

Om gebruik te maken van de XS Anywhere diensten dient u een account aan te maken. Een XS Anywhere account is gratis en geheel vrijblijvend. Meld u hier aan .

Kan ik extra IP-adressen vanuit mijn huidige internetlocatie ontvangen?

We kunnen extra IP-adressen routeren naar elke internetlocatie en over vrijwel elk type internetaansluiting. Zelfs wanneer u op dit moment geen eigen IP-adres (DHCP) heeft. Daarnaast heeft u met XS Anywhere geen last van blokkering van poorten. Stel dat uw huidige provider nu poort 25 blokkeert, dan kunt u met de IP-adressen van XS Anywhere poort 25 wel ontvangen.

Is elke router geschikt voor extra IP-adressen?

Wij routeren via een GRE-tunnel voor een extra snelle en stabiele verbinding. De meeste routers ondersteunen het GRE-protocol, al zijn er enkele (oudere) routers die dit niet doen. Wij helpen u graag bij de aanschaf en configuratie van uw router. Afhankelijk van de vereisten kunt u ook gebruikmaken van onze eigen voorgeprogrammeerde XS Port . Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in Mikrotik routers.

Hoe bestel ik XS Port?

U bestelt XS Port eenvoudig via de XS Anywhere portal. Hiervoor maakt u gratis en vrijblijvend eerst een account aan. Meld u hier aan .

Is XS Port geschikt voor extra IP-adressen van XS Anywhere?

Ja, met een XS Port maakt u heel eenvoudig verbinding met ons platform. Extra IP-adressen routeren we standaard via een GRE-tunnel en deze router ondersteunt dit protocol. Doordat we uw XS Poort hebben voorgeprogrammeerd, kunt u zonder extra configuratie een subnet routeren.

Welke internetaansluiting heb ik nodig?

XS Port werkt voor elk type internetaansluiting, zelfs in combinatie met een Starlink-satelliet (voor moeilijk bereikbare locaties). De router gebruikt enkel port 443 (https) naar buiten, dus werkt ook achter NAT en/of een stevige firewall.

Is XS Port geschikt voor mijn dataverkeer?

De router is ontwikkeld als toegankelijke oplossing voor verbindingen met een doorvoersnelheid tot 1000 Mbit/s. Bij een omvangrijk dataverbruik zijn routers met een hogere doorvoersnelheid beter geschikt. Vraag ons gerust om een oplossing op maat . XS Anywhere is vooral gespecialiseerd in routers van Mikrotik.

Jouw vraag nog niet beantwoord?

Bestel via de portal uw pakket, dan worden de extra IP-adressen beschikbaar via uw eigen internetverbinding. Wij routeren standaard via een GRE-tunnel (routed subnet) naar uw router.

Neem contact op