XS Anywhere insights

Op het gebied van routing is heel veel mogelijk. We denken graag met u mee over de architectuur van uw internethabitat. Geen vraag is ons te gek en we beschikken over een groot arsenaal aan mogelijkheden om te helpen. Niet alleen onze poule van engineers en specialisten staat standby, maar we hebben ook de juiste ‘credentials’, certificaten en lidmaatschappen om u te helpen. Daarbij noemen we met name ons RIPE lidmaatschap. We zijn onderdeel van de RIPE community en vergaren en delen daar onze kennis.

Download de whitepaper

Download
Globe

Extra IP-adressen

Breid één IP-adres uit tot 8 extra IP-adressen of meer, gerouteerd over uw huidige internetverbinding. Kies uit een Routed subnet of een BGP-routed subnet.

Lees meer

Consultancy & connect

Van complexe netwerkarchitectuur, realisatie van redundante internetverbindingen tot compleet projectmanagement. Wij denken graag mee over uw beste oplossing.

Lees meer
XS port

XS Port

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Dát is XS Port. Met deze voorgeprogrammeerde router bent u waar dan ook direct verbonden met uw eigen netwerk. Plug & play!

Lees meer

Overige diensten

De basis onder een betrouwbare, snelle en stabiele internetverbinding. U kunt ook bij ons terecht voor glasvezel, zakelijk VoiP bellen en 365.
Lees meer