XS Port

Met XS Port bent u waar en wanneer dan ook verbonden met uw eigen netwerk. Deze router combineert de compacte hardware van de router met onze zelfontwikkelde software voor extra gemak. Zo wordt internetverbinding voor u een kwestie van ‘plug & play’. Met XS Port is uw organisatie binnen 30 seconden weer ‘live’. Ideaal bijvoorbeeld na een bedrijfsverhuizing. Slechts € 19,95 p/m

Bedrijven kunnen hem in onze portal bestellen na het aanmaken van een gratis account.

Bestel via portal

High-end routing

Gaat er binnen uw organisatie veel dataverkeer rond? Kunt u zich geen netwerkuitval veroorloven? Of wilt u een betrouwbare verbinding aanleggen vanaf een afgelegen locatie, zoals een booreiland of windmolenpark? XS Anywhere is er ook voor uw high-end routing oplossing.

Naar consultancy

Daarom XS Port

Dankzij zijn compacte formaat past XS Port op elke plek.
crossdata

Geen kennis nodig

Wij hebben hem al voorgeprogrammeerd.

Full service

Onze supportafdeling staat voor u klaar.

ripe member

Plug & play

Verbonden waar en wanneer u wilt.

Tip! Neem twee XS Ports:

Als er onverhoopt een XS Port defect raakt, dan is het uitwisselen kinderspel. Even het nummer aanpassen in ons portal, en klaar! Alles draait dan door zoals het ingesteld stond, en de downtijd kan extreem kort blijven

Veel gestelde vragen

Hoe bestel ik XS Port?

U bestelt XS Port eenvoudig via de XS Anywhere portal. Hiervoor maakt u gratis en vrijblijvend eerst een account aan. Meld u hier aan.

Is XS Port geschikt voor extra IP-adressen van XS Anywhere?

Ja, met een XS Port maakt u heel eenvoudig verbinding met ons platform. Extra IP-adressen routeren we standaard via een GRE-tunnel en deze router ondersteunt dit protocol. Doordat we uw XS Port hebben voorgeprogrammeerd, kunt u zonder extra configuratie een subnet routeren.

Welke internetaansluiting heb ik nodig?

XS Port werkt voor elk type internetaansluiting, zelfs in combinatie met een Starlink-satelliet (voor moeilijk bereikbare locaties). De router gebruikt enkel DHCP en gaat via port 443 (https) naar buiten, dus werkt  hij ook achter NAT en/of een stevige firewall.

Is XS Port geschikt voor mijn dataverkeer?

De router is ontwikkeld als toegankelijke oplossing voor verbindingen met een doorvoersnelheid tot 1000 Mbit/s. Bij een omvangrijk dataverbruik zijn routers met een hogere doorvoersnelheid beter geschikt. Vraag ons gerust om een oplossing op maat . XS Anywhere is gespecialiseerd in routers van Mikrotik en kan u adviseren bij andere types.