Consultancy & connect

Afgestemd op uw behoefte

Is het belangrijk dat uw netwerk altijd verbonden is, zelfs wanneer een internetverbinding wegvalt? Of zoekt u een partner die u volledig ontzorgt bij het ontwerp en de inrichting van een complex datanetwerk? Wat uw vraag ook is: XS Anywhere biedt altijd een oplossing op maat met netwerkarchitectuur, netwerkinrichting, de juiste hardware, netwerkbeheer én support.

Vraag offerte aan
server
map

Betrouwbaar netwerk

Wij kunnen IP-verkeer vanaf elke locatie mogelijk maken: van datacenter tot bedrijfslocatie. Als Starlink-partner kunnen we zelfs een netwerk realiseren op een afgelegen locatie, zoals een boorplatform. In alle gevallen bent u bij XS Anywhere verzekerd van een betrouwbaar netwerk met een minimale kans op uitval. Bij een redundante internetverbinding via onze eigen routers garanderen we 100% bereikbaarheid op elk moment.

Schakel met specialisten

Bij XS Anywhere schakelt u altijd direct met een ervaren engineer. Of het nu gaat om eerste-, tweede- tot derdelijns IT-ondersteuning en routing. Of om een vraagstuk rondom infrastructuur, glasvezel of andere bekabeling. Bij ons zijn de lijnen kort.

Bekijk ons team

XS Anywhere support

Maakt u gebruik van extra IP-adressen of XS Port? Ons team zorgt voor een uitstekende (technische) ondersteuning op alle XS Anywhere diensten. Vraag ons gerust te helpen bij uw RIPE-registratie, het whitelabelen van uw IP-nummer of het inrichten van een redundante internetverbinding via een BGP routed subnet. Onze supportafdeling is 24/7 via mail bereikbaar en telefonisch tijdens kantooruren

Veelgestelde vragen

Hoe ben ik bij XS Anywhere verzekerd van een veilig netwerk?

XS Anywhere beschikt over een RIPE-registratie. Daarnaast beschikt ons datacenter over het certificaat ISO27001 als bewijs van informatiebeveiliging. Tot slot verdiept onze R&D afdeling zich voortdurend in de nieuwste technieken en inzichten.

Kan ik ook bij XS Anywhere terecht voor glasvezel, VoiP en Microsoft 365?

Ook hier ondersteunen we hier graag bij. Zie deze pagina voor meer informatie of neem direct contact op.

Voor wie werken jullie?

XS Anywhere biedt specialistische oplossingen voor datacenters en serverruimtes, maar we helpen ook mkb-bedrijven of grootbedrijven met totaaloplossingen op maat. Vertel ons uw uitdaging, dan adviseren we u graag.